Actualitate

Telefon mobil ars după ce a fost furat

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipale Buzău au identificat şi reținut un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Vintilă-Vodă, care era  bănuit de o infracţiune de tâlhărie comisă pe raza municipiului Buzău.

Cercetările efectuate de poliţişti au descoperit faptul că la data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, tânărul i-ar fi smuls un celular din mâna unei buzoience în vârstă de 26 de ani. Valoarea prejudiciului a fost estimată la peste 2500 de lei.          
În ziua de 29 aprilie, în baza mandatului emis de Judecătoria Buzău, poliţiştii au efectuat o percheziţie la apartamentul tânărului bănuit de furt.
Poliţiştii au găsit în godinul din cameră, mai multe resturi de sticlă şi plastic arse provenite se pare din arderea telefonului mobil furat din mâna fetei. Restul telefonului ars, a fost găsit într-o anexă din curtea locuinţei.
În baza probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul în vârstă de 29 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Totodată, poliţiştii au luat împotriva bănuitului măsura reţinerii pentru 24 de ore.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *