Actualitate

VIDEO: Un comisar-șef din cadrul IPJ Buzău s-a certat aseară cu polițiștii locali pentru că i-au oprit nepotul în trafic

Un incident scandalos s-a produs duminică noaptea în municipiul Buzău. Potrivit reporterbuzoian.ro, un comisar-șef din cadrul IPJ Buzău a gonit pe bulevardul Bălcescu în timp ce artera rutieră era  închisă traficului rutier, pentru a ajunge la locul în care doi polițiști locali îl opriseră pe nepotul său, după ce tânărul și-a condus mașina pe o stradă cu accesul interzis.

Martorii care au surprins incidentul susțin că, comunitarii au oprit un tânăr pentru că mașina lui circula pe o arteră pietonală, lucru total interzis printr-o hotărâre a Consiliului Local Buzău. Fiindcă atribuțiile polițiștilor comunitari sunt limitate, aceștia nu au putut să îi rețină permisul de conducere, însă l-au legitimat pe tânăr. Fiind vizibil iritat de faptul că a fost oprit, tânărul și-ar fi sunat imediat unchiul, comisar-șef la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Buzău, care a ajuns imediat la locul indicat de tânăr, probabil pentru a cere explicații celor doi polițiști locali. Potrivit unui martor aflat la acea oră în zonă, „Polițiștii (n.r locali) și-au făcut datoria cu mare onoare, n-au dat nicio clipă un pas înapoi. Domnul comisar normal că a intervenit imediat circulând pe același bulevard cu viteză excesivă. Oprind și coborând din mașină, a început să amenințe și să aducă injurii domnilor de la Politia Locală, pentru că își făceau datoria impecabil.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=i_Q5ZxUJgh4{/youtube}

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=8xJVru8Utio{/youtube}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *