Politica

Sbîrnea Liliana: „Cât timp trebuie să mai treacă până când Guvernul va plăti stimulentele celor din prima linie?”

Într-o postare a senatorului râmnicean Sbîrnea Liliana, alesul buzoian face referire la timpul mult prea îndelungat în care Guvernul liberal nu a reușit să acorde stimulentele celor implicați în transportul și tratarea persoanelor infectate cu noul tip de Coronavirus.

„De 19 zile aștept că președintele să termine de citit și să promulge Legea 347/2020 prin care stimulentul acordat în perioada stării de urgență,  se acordă și pentru starea de alertă tuturor celor implicați în transportul și tratarea infectatilor Covid.
Legea a plecat la promulgare în data de 19.06. 2020, președintele are la dispoziție 20 de zile s-o promulge. O poate retrimite însă în Parlament caz în care va trebui să treacă din nou prin cele două camere și apoi are la dispoziție alte zece zile pentru promulgare. Timp pierdut inutil și  lipsă de empatie cu cei cărora le vine rău muncind în combinezoane ore în șir la peste 30 de grade!!!

CITEȘTE ȘI:Sorin Cîrjan, primarul de la Râmnicu Sărat: „Râmnicenii s-au săturat de spectacolul dezgustător oferit de un grup restrâns de oameni comunității”
Dânsul, aflat intr-o vacanță continuă, a uitat repede ca „România normală „, poate exista doar cu oameni sănătoși!!!!„, a scris Sbîrnea Liliana pe pagina sa de socializare.

FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *