Politica

Senatorul buzoian Constantin Popa în sceneta „Ursul păcălit de vulpe”

Senatorul Constantin Popa a luat o mare țeapă de la conducerea centrală a PRU, formațiune politică pe listele căreia avea de gând să candideze. Marți seară, senatorul „Popică” și-a trimis câțiva oameni de încredere cu dosarele candidaților la sediul central al PRU.

Vă aducem aminte că Popa a „aterizat” pe listele PRU după ce a refuzat fuziunea UNPR-ului cu PMP. Dosarele transmise de acesta la sediul central al partidului au rămas aprobate de forurile centrale ale partduluii până miercuri, atunci când acestea trebuiau preluate și aduse la Buzău pentru a fi depuse la sediul Biroul Electoral de Circumscripție Județeană.

CITEȘTE ȘI: Liberalii buzoieni și-au depus candidaturile

După acest episod perfect normal, Popa a avut un șoc atunci când miercuri, la sediul BEC Buzău și-a făcut apariția însuși vicepreședintele formațiunii politice, Ionuț Ilie, cu o listă de candidați total diferită de cea trimisă spre aprobare de Popa. Conform noii liste, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților nu mai este Constantin Popa așa cum se stabilise inițial ci vicepreședintele formațiunii politice la nivel național, Ilie Ionuț. Dacă acest episod nu era suficient, Popa s-a trezit scos definitiv de pe listele de candidați ai PRU pentru alegerile din iarnă, ceea ce îl pune pe Popică într-o postură jenantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *