Politica

VIDEO: Ionță Cătălin (PSRO Podgoria): „Cred în viitorul tinerilor din comuna Podgoria”

După o perioadă agitată, măcinată de conflicte sociale și dispute  televizate, campania electorală din țară se apropie cu pași grăbiți de momentul adevărului. Dacă toate au mers ca pe roate, cei care au muncit și s-au implicat cu adevărat vor culege roadele în seara de 5 iunie. Candidatul PSRO pentru funcția de primar al comunei Podgoria a identificat problemele comunității, sesizând prin dialog direct cu oamenii noi posibilități de dezvoltare.

Ioniță se bazează în demersul său de modernizare al comunei Podgoria pe așteptările firești ale vremurilor actuale. Oamenii care au reprezentat comuna până în acest moment s-au dovedit a fi ghidați de principii de partid și nu s-au orientat spre podgoreni și nevoile acestora. Cetățenii din comunitate nu își cunosc reprezentanții în administrație, aceștia mulțumindu-se doar cu un petec de asfalt turnat pe repede înainte în prag de alegeri. Cei care s-au aflat la cârma primăriei Podgoria au proiecte neterminate sau foarte mult întârziate, arătându-și astfel priceperea în al doisprezecelea ceas.

CITEȘTE ȘI:VIDEO: Spotul electoral al candidatului PNL Valea Râmnicului

Echipa PSRO crede în viitorul tinerilor, se bazează pe o direcție europeană și militează pentru reîntoarcerea acasă a celor plecați la muncă în străinătate. Proiectul lui Ioniță s-a fundamentat pe susținerea posibilităților de dezvoltare  economică a comunei și pe crearea mai multor locuri de muncă bine plătite. Acestea sunt așteptări firești ale cetățenilor care și-au arâtat deschiderea către un dialog corect  și neimplicat politic.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=c9G7xrGPQug{/youtube}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *