Sport

Gloria Buzău a pierdut dezastruos în deplasare

Fotbaliștii Gloriei Buzău au pierdut lamentabil în deplasare de la FC Voluntari. Elevii lui Ion Viorel s-au întors acasă fără niciun punct  de la Voluntari, iar mai grav este faptul că după această partită disputată în fața liderului, buzoienii au coborât pe treapta a șaptea a clasamentului.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, prin reușita lui Bălan. 32 de minute mai târziu, Roșu a dublat avantajul ilfovenilor, iar Voduț a stabilit rezultatul la pauză, 3 la 0. În repriza a doua, Pantelie a marcat pentru buzoieni golul de onoare, după ce inițial a ratat un penalty. Călințarul și Rădoi au închis tabela cu câte un gol fiecare în minutele 49, respectiv 82. Cristi Stoicescu, portarul buzoienilor a văzut cartonașul roșu după ce a comis un fault în postura de ultim apărător, locul său în poartă fiind preluat de râmniceanul Dorin Burlacu, care a și reușit să apere o lovitură de la unsprezece metri.
În urma rezultatelor din runda a 14-a, liderul clasamentului este FC Voluntari (34 puncte), iar Academica Argeș și Rapid CFR Suceava sunt pe locurile 2 (27 puncte), respectiv 3 (25 puncte). Echipa din Buzău ocupă în acest moment locul 7 cu un total de 19 puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia și CF Brăila. Săptămâna viitoare, echipa din Crâng va întâlni pe teren propriu fotbaliștii echipei ACS Berceni.

Rezultatele etapei a XIV-a din prima serie a ligii secunde de fotbal:

FC Voluntari – Gloria Buzău : 5-1
ACS Berceni – FC Balotești : 1-1
Academica Argeș – Farul Constanța : 2-0
Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari : 3-2
SC Bacău – FCM Dorohoi : 2-0
Rapid Suceava – CF Brăila : 2-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *