Sport

Start la proiecte pentru tineri

În perioada 21 aprilie-7 mai, DJST Buzău primeşte dosarele. Printre priorităţile Concursului Local de Proiecte se numără cultura şi educaţia non-formală, sănătatea, sportul şi recreerea, participare, volun­ta­riat, muncă şi antreprenoriat.

 

Până pe data de 11 iunie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău organizează Concursul Local de Proiecte de tineret. Dosarele se depun în perioada 21 aprilie-7 mai, rezultatele finale urmând a fi anunţate pe data de 11 iunie. Anul acesta, bugetul alocat Concursului Local de Proiecte este de 45.000 de lei. Priorităţile pentru concursul local de pro­iecte sunt cultura şi educaţia non-formală, sănătate, sport şi recreere, participare şi voluntariat, muncă şi antre­pre­noriat. Practic, accentul se pune pe stimularea interesului tinerilor pentru valorificarea tradiţiilor culturale locale, inclusiv prin formarea în meserii tradiţionale, stimularea preocu­părilor pentru lectură şi pentru creaţie literară la tineri şi sprijinirea şi stimularea creativităţii şi performanţei tinerilor în diverse domenii ale industriilor creative. De asemenea, prin intermediul acestor proiecte se au în vedere organizarea de acţiuni pentru prevenirea consumului de droguri, alcool, tutun în rândul adolescen­ţilor şi tinerilor, respectiv de educaţie pentru sănătate şi impli­ca­rea tinerilor cu dizabilităţi în prac­ticarea sportului.
Totodată, se va pune accent pe sus­ţinerea de seminarii, conferinţe şi evenimente referitoare la acţiuni de voluntariat şi, nu în ultimul rând, se va pune accent pe stimularea activităţii economice a tinerilor şi stimularea creativităţii tinerilor în domeniul economic şi social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *