Actualitate

Alt caz de dispariție sesizat în mai puțin de 5 zile

Cazurile de dispariție în care sunt implicați minori par că se țin lanț de județul Buzău. După situația minorei din Țintești care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, polițiștii buzoieni au fost sesizați cu privire la o altă dispariție de la domiciliu. Este vorba despre o minoră de 14 ani din comuna Balta Albă care a fost dată dispărută de familia  în data de 28.04. Un apel disperat efectuat la Serviciul Unic de Urgență 112 anunța dispariția de acasă a unei fete pe nume Dumitrache Petruța. Apelul a fost primit în jurul orei 12.00, polițiștii aflați la Postul Rural de Poliție Balta Albă deplasându-se imediat la domiciliul reclamantei.
Mama Petruței le-a spus polițiștilor că în urma unei discuții purtate anterior la telefon cu fiica sa, aceasta i-a spus că refuză să se mai întoarcă acasă, însă nu a menționat și locația în care se afla.
    Fata dispărută are aproximativ 1.55 metri înălțime, păr șaten de lungime medie, ochi căprui, ten deschis la culoare și fără semne particulare. În momentul dispariției ,minora purta o bluză de culoare albă cu mâneci lungi, blugi albaștri, iar în picioare purta adidași cu șireturi verzi. Persoanele care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență 112, sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *