Actualitate

Au încercat să fure din mai multe mașini, însă au fost prinși de polițiști

În ziua de 18 noiembrie, în urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția municipiului Râmnicu Sărat a fost identificat și prins principalul bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism. 

 

Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani din  Râmnicu Sărat. Fapta, comisă în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, a fost înregistrată inițial în evidențe cu autor necunoscut.

CITEȘTE ȘI: 4 tone de grâut confiscate de polițiști

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că adolescentul de 17 ani, doi râmniceni de 13 și 14 ani și un tânăr de 18 ani din comuna Ziduri ar fi principalii bănuiți de comiterea altor șapte furturi din autovehicule, fapte comise de la începutul lunii noiembrie  pe raza municipiului Râmnicu Sărat. Evenimentele erau înregistrate în evidențe cu autori necunoscuți.

Prejudiciul, estimat la aproximativ 2500 lei, a fost recuperat în proporție de 50%.

Față de râmniceanul de 17 ani și tânărul de 18 ani din comuna Ziduri   s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiuni de furt calificat și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu  Sărat. Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *