Actualitate

Buzoienii își recapătă sănătatea în Turcia: Iată cum te poți trata de orice suferință în Turcia

Sute de români merg anual la clinicile din Turcia pentru diferite suferințe, de cele mai multe ori cancer ori boli de inimă, însă sunt și persoane care optează doar pentru un control medical de rutină.

Unii dintre pacienții români se deplasează în Turcia cu diferite probleme de sănătate; fie probleme ușoare sau vin doar pentru un simplu control. Alții însă se confruntă cu probleme de sănătate mult mai grave, precum cancerul.  Costurile unui tratament sunt diferite și variază în funcție de problemele fiecărui pacient în parte.

CITEȘTE ȘI: PREȚUL VIEȚII: Cât costă să te tratezi în străinătate și cum pot buzoienii să aleagă un spital din occident

Unii români afirmă că aleg spitalele din Turcia pentru că se simt mult mai în siguranță acolo, unde, spun ei, nu există riscul să vii cu o boală și să pleci cu o alta. Pentru alte cazuri, Turcia reprezintă singura șansă la viață, chiar și după experiența unui spital privat din țară. Pacienții români care se tratează în Turcia mai spun că în România sistemul medical privat este abia la început și este pasibil de erori grave, precum cele prezentate în pricipalele buletine de știri.

Pentru a ajunge la una din clinicile din Turcia, buzoienii au la dispoziție LenaMed, un serviciu de asistență medicală mult mai calitativ. LenaMed pune în legătură pacienții români cu clinicile și spitalele de renume din Turcia. Doar prin intermediul acestei metode sigure și certificate, pacienții români pot ajunge la un spital turcesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *