Actualitate

Doi minori din Boldu au furat o mașină și au ajuns în șanț cu ea

Doi adolescenți din localitatea buzoiană Boldu au fost reținuți de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Râmnicelu pentru furtul, în scop recreațional, a unui autoturism.

Nici unul dintre cei doi nu posedă permis de conducere. Minorii, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, sunt bănuiți că în noaptea de 22 spre 23 noiembrie, ar fi pătruns, prin escaladarea unui gard, în curtea unei societăți comerciale de pe raza localității de domiciliu, de unde au sustras un autoturism marca Dacia Logan. Respectivul vehicul avea cheile în contact.

CITEȘTE ȘI: Tractorist beat, aproape de comiterea unei tragedii la Pogoanele

Minorii au reușit să se plimbe cu mașina pe drumul ce leagă localitățile Boldu și Ghergheasa, însă aventura celor doi s-a sfârșit într-un șanț marginal. Autoturismul a fost găsit abandonat și avariat, ulterior fiind restituit persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 82 de ani. La scurt timp au fost identificați și reținuți făptașii. Adolescenții au fost reținuți pentru 24 de ore iar mai apoi au fost eliberați, însă oamenii legi continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *