Actualitate

Doi proxeneți din Grebănu au fost săltați de mascați

Doi bărbați din localitatea Grebănu, județul Buzău, au fost săltați de polițiști, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de proxenetism.

Cei doi au fost depistați în urma celor cinci percheziții domiciliare desfășurate miercuri și joi dimineață de către polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Buzău, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale. La perchezițiile domiciliare anchetatorii au ridicat suma de 3200 de euro, 700 de RON , 7 telefoane mobile și mai multe documente.

CITEȘTE ȘI: Ploi și vânt puternic în week-end

În perioada ianuarie 2014 – aprilie 2016, cei doi bărbați cu vârste de 30, respectiv 31 de ani au obținut bani de pe urma a trei tinere trimise în Austria și Germania. În acest interval de timp proxeneții au câștigat peste 90.000 de euro. La sediul poliției au fost aduși mai multe persoane pentru audieri. 

UPDATE:

Cei doi bărbați din Grebănu care sunt acuzați de proxenetism sunt de etnie rromă. Unul dintre aceștia și-a trimis la produs soția și amanta iar celălalt făcea bani de pe urma concubinei. Cei doi au obținut de pe urma muncii fetelor nu mai puțin de 100.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *