Actualitate

Medicul Felicia Vasile, director medical oficial al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat: Iată ce proiecte are

Medicul Felicia Vasile este director medical al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, după ce a promovat concursul organizat luni, 11 februarie, la sediul unității spitalicești.

Punctajul comunicat de comisia de concurs și obținut de Felicia Vasile este de 9,48, cumulat din nota 8,5 la proba scrisă, 9,93 la interviu și 10 la susținerea proiectului. Potrivit domniei sale, aceasta va face reacreditarea spitalului, adică unitatea medicală din Râmnicu Sărat va trebui să demonstreze că face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă așteptările pacienților, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din punct de vedere al condițiilor în care acestea se acordă. Acreditarea se realizează de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, unitate ce verifică din cinci în cinci ani modul în care se acordă serviciile medicale și evaluează în ce măsură acestea corespund standardelor de acreditare. 

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ UN CAZ DE MEDIC FALS ȘOCHEAZĂ ROMÂNII: Un medic ginecolog fals a activat timp de 10 ani la un spital public de stat

În ceea ce privește serviciile medicale, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat a făcut pași importanți din acest punct de vedere în ultimii ani, atât la capitolul personal cât și al aparaturii tehnice. La capitolul aparatură medicală, medicul Felicia Vasile spune că se fac în continuare eforturi pentru modernizare și amintește faptul că la acest capitol au fost atrase fonduri europene de aproximativ 2 milioane de euro. Cât despre personal medical, există în continuare preocupare din partea conducerii unității de a acoperi deficitul de medici, mai ales pe secțiile deficitare, precum Neurologia și Pediatria.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *