Actualitate

NEWS ALERT 00.00: EXIT POLL Europarlamentare Râmnicu Sărat

La ora 22.30, un număr de 12 secții de votare din Râmnicu Sărat au terminat numărarea completă a voturilor, iar rezultatele sunt următoare:

7 secții, printre care Școala Generală Nr.5 „Vasile Cristoforeanu”, Grădinița „Orizont” din Zona Pod, Grădinița Nr.1 și Cartierul Sârbi au fost adjudecate de alianța PSD-PC-UNPR.
5 secții, printre care enumerăm secțiile deschise în Cartierul Barasca și Cartierul Zidari au fost câștigate de PNL
Ca o premieră la nivel local, în fiecare din cele 12 secții care au încheiat procesul de numărare, candidatul independent Mircea Diaconu s-a clasat pe locul al III.

De asemnea, în urma voturilor contabilizate până la ora 22.30, în comuna Ziduri, PSD a obținut fotoliul de primar cu aproximativ 500 de voturi în fața următorului clasat.

 

Ora 00.00 EXIT POLL UPDATE: În urma numărării complete a voturilor din municipiul Râmnicu Sărat, situația este următoarea:

Din totalul celor 6947 de voturi valabile exprimate, alianța PSD-UNPR-PC a obținut un procentaj de 30,2 % (3098 voturi), iar PNL 37,5 % (3849 voturi).

Candidatul independent Mircea Diaconu a obținut la nivelul municipiului Râmnicu Sărat un număr de 960 de voturi. Dintr-un total de 21 de secții de votare deschise la nivelul orașului, Partidul Național Liberal și-a adjudecat un număr de 14 secții, iar alianța PSD-UNPR-PC 7 secții.

De asemenea, candidatul la funcția de primar al comunei Valea Râmnicului , pesedistul Marian Galbenu a câștigat lupta electorală la o distanță mică de voturi față de reprezentantul PD-L.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *