Actualitate

Proxenet râmnicean săltat de mascați

Percheziții matinale, astăzi în Râmnicu Sărat. Acțiunea în forță s-a desfășurat la un proxenet care locuiește în cartierul Costieni, dar și la adresele altor complici.

Impresionanta acțiune a fost rezultatul muncii a peste 20 de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Serviciul de Acțiuni Speciale, din cadrul IPJ Buzău. Oamenii legii au efectuat percheziții la trei adrese din Râmnicu Sărat, la una dintre ele locuind chiar suspectul principal bănuit de fapte de proxenetism. Perchezițiile au durat aproximativ două ore, iar la finalul acestora, principalul bănuit, dar și alte șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Buzău pentru audieri. În cazul în care vor fi găsiți vinovați, aceștia vor primi mandate preventive de arestare.

UPDATATE 10.00

Potrivit polițiștilor buzoieni care se ocupă de acest caz, bărbatul săltat ieri dimineață de mascați de la domiciliul său din Râmnicu Sărat are 25 de ani și ar fi obținut suma de 50.000 Euro în urma comiterii infracțiunii de proxentism. Totodată, acești bani au fost realizat prin practicarea prostituției de o tânără râmniceancă pe teritoriul Spaniei. De la domiciliul proxenetului au fost ridicate diferite sume de bani, buletine de transfer valutar și alte înscrisuri ce privesc cauza. Astăzi , tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *