Actualitate

SPITALUL A FOST REDAT RÂMNICENILOR: S-a redeschis Policlinica pentru pacienții din Râmnicu Sărat

Începând de luni, 7 septembrie, Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat și-a reluat activitatea. Până la orele amiezii, Policlinica a fost vizitată de primii 20 de pacienți. DSP Buzău a transmis, luni dimineață, avizul de funcționare a circuitelor din cadrul Ambulatoriului, ultima condiție ce trebuia îndeplinită pentru ca unitatea spitalicească să fie deschisă pentru pacienți, alții decât cei confirmați cu Coronavirus.

Astfel, începând de luni, toate cabinetele medicale din Policlinică s-au redeschis pentru pacienți. O soluție specială este întâlnită în cazul cabinetelor de Gastroenterologie, Cardiologie și Neurologie. În cazul acestor secții de specialitate, programul de funcționare este redus din cauza deficitului de medici.

CITEȘTE ȘI:SE ÎNCEARCĂ REDUCEREA POPULAȚIEI PRIN Covid-19: În timpul „Gripei Spaniole” din 1918 doar cei vaccinați au murit
Vă reamintim că râmnicenii au rămas fără servicii medicale încă de la finalul lunii martie, atunci când Guvernul PNL a decis, fără vreo consultate publică a râmnicenilor ori autorităților locale, că singurul spital din municipiu să fie transformat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *