Actualitate

Vor să treacă blocurile ANL în administrarea ADP

Într-o adresă trimisă de SC ACVATERM SA Primăriei Râmnicu Sărat în data de 09.09.2014, se solicită Consiliului Local să ia în discuție adoptarea unui proiect de hotărâre privind aprobarea administrării blocurilor de locuințe ANL din strada Industriei nr. 2-4 și a caselor sociale situate în strada Mircea cel Bătrân de către ADP Râmnicu Sărat.

Se pare că Acvaterm dorește să își ia mâna de pe construcțiile sociale din municipiu și să încarce cu cheltuieli Administrația Domeniului Public. Societatea Acvaterm își motivează inițiativa prin considerente financiare; aceștia vor să reducă cheltuielile societății.
Dacă blocurile sociale vor trece în administrarea ADP, și personalul auxiliar (fochiștii și administratorul) se vor afla sub conducerea șefului ADP, electronistul Ionică Ștefan Gabriel. Viorel Tănase, directorul Acvaterm mai spune în motivație că locatarii ANL vor plăti facturi mai mici, întrucât cheltuielile comune legate de curățenie și administrare se va face direct de ADP. Membrii în consiliul de administrație al SC Acvaterm SA, Tăbleț Anișoara, Vîlcu Violeta (directoarea Casei de Cultură) și Dicianu Dan au fost de acord cu propunerea directorului general. În altă ordine de idei, dacă această propunere venită din partea Acvaterm va trece de deliberativul local, directorul ADP, vânzătorul de cartele pre-pay Gabriel Ștefan Ionică va putea să modifice după bunul plac facturile chiriașilor din blocurile ANL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *