Cultura

Festivalul de Folk „Vali Sterian” a fost un eveniment excepțional

Festivalul de folk desfășurat în memoriam Vali Sterian a revenit pe scena Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Râmnicu Sărat. La eveniment au participat numeroși artiști ai genului atât din localitate cât și de la nivel național.

La finalul evenimentului reprezentanții Centrului Cultural au transmis un comunicat de presă:

Cu emotie si bucurie, s-a reluat unul dintre cele mai frumoase festivaluri! Timp de doua seri ramnicenii s-au putut bucura de un maraton folk de exceptie.  Pe scena au urcat artisti indragiti: Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Cristi Luca Band, Marius Baţu , Dinu Olarasu, Emeric Imre , Florin Ioan Thomits , Cornel Tudose Band.
Evenimentul a fost deschis de Ministrul Culturii Lucian Romascanu si Primarul Municipiului Cîrjan Sorin.

Multumim domnului ministru, prezenta dumnealui ne-a onorat!  Multumim domnului primar Sorin Cirjan, Primariei Municipiului Ramnicu Sarat si Consiliului Local pentru sprijinul neconditionat pe care ni-l ofera in organizarea activitatilor culturale. Multumim doamnei senator Sbirnea Liliana pentru prezenta constanta la evenimentele noastre.

Multumesc colegilor mei, oamenii care fac lucrurile sa se intample din umbra, folkistului nostru Cornel Tudose, coordonatorul proiectului, prezentatorilor Ramona Vlad si Daniel Țigleanu, si nu in ultimul rand, VOUA, dragi ramniceni !
Promitem ca la anul vom avea pentru dumneavoastra si mai multe surprize !”, au transmis reprezentanții unității de cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *