Politica

Consilier local cu 3 case și 8 terenuri

Consiliul Local Municipal se poate mândri cu aleși locali destul de bogați pentru actualul context social și economic. Dacă ar fi să întocmim un top al averilor, conform propriilor declarații, consilierul local din partea PSD Ionescu Ștefan ocupă un loc fruntaș.

Acesta  are nu mai puțin de cinci terenuri intravilane și 3 terenuri agricole. Suprafețele terenurilor aflate în proprietatea familiei Ionescu se încadrează între 251 metri pătrați și 15000 de metri pătrați în cazul terenurilor agricole. Majoritatea proprietăților sunt cumpărate în intervalul 1999 și 2013. La categoria „Clădiri”, familia Ionescu are în proprietate 3 case de locuit.

CITEȘTE ȘI: Un nou împrumut personal

Consilierul Ionescu se deplasează cu un autoturism marca Daewoo Espero, fabricație 1996. Conform aceleiași declarații de avere, Ionescu are o pensie lunară de aproximativ 2600 RON și o indemnizație lunară de consilier local de 500 de RON. Ionescu a activat o perioadă de timp ca și contabil în cadrul Acvaterm iar în prezent este ales consilier municipal din partea Partidului Social Democrat.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *