Politica

Președintele PC Râmnicu Sărat: „Alianța PSD-PC-UNPR va crea un progres economic la nivel local”

Locuitorii municipiului Râmnicu Sărat au avut ocazia de-a lungul istoriei recente să se întâlnească doar cu ideologiile partidelor „clasice”, nefiind probabil la curent cu activitatea noilor partide înființate.

De pildă, în actualele condiții, Partidul Conservator condus de Daniel Constantin a făcut front comun cu Partidul Social Democrat și cu UNPR-ul lui Oprea. La Râmnicu Sărat, PC-ul pare că intră timid pe piața electorală prin prisma noului președinte al organizației râmnicene, directorul societății Mopiel Cătălin Ioniță. Ioniță s-a aflat ieri dimineață în fruntea marșului electoral din zona centrală alături de ex-liberalul Titi Holban și de conducerea PSD râmnicenă.
PC, prin vocea lui Ioniță a dat asigurări râmnicenilor că „Alături de PSD și UNPR vor încerca să elimine austeritatea de la nivel național și local„. Liderul râmnicean al Partidului Conservator a mai spus că „Prezența comună a PSD, PC și UNPR a creat un bun impact, marea majoritatea a polulației râmnicene dovedind accepțiunea acestei alianțe.”
Vocea comună a celor trei lideri PSD,UNPR și PC a conchis faptul că alianța nou înființată are ca principal scop „un progres real economic la nivel național și mai ales local”.

VIDEO: Interviul acordat de Cătălin Ioniță, președintele Partidului Conservator  AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *