Politica

Raul Florescu: „Antreprenorii locali și angajații lor sunt cei care au nevoie de suport și măsuri concrete din partea primarului”

Raul Florescu, candidatul PMP pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Sărat s-a aflat într-o vizită la una dintre fabricile de confecții din municipiu, acolo unde, ca în oricare altă confecție, lucrează persoane care susțin economia locală și familiile acestora.

Azi, alături de o parte a echipei mele, am fost alături de oamenii care, prin munca lor, deloc ușoară, țin linia de plutire a Râmnicului. Antreprenori locali care oferă peste 30 de locuri de muncă unor femei voluntare, implicate și extrem de muncitoare și care au găsit pentru angajații și afacerea lor nu doar soluții de traversare a crizei economice provocată de Covid, ci și un mijloc de a ne ajuta pe noi toți în aceste momente, manufacturând măști și halate de protecție.

CITEȘTE ȘI:Viceprimarul Florian Nicolae a trecut de la PSD la PRO România
Aceștia, întreprinzători și angajații lor, sunt cei care au nevoie de un suport și măsuri concrete din partea Primarului. Lor le-am dedicat o secțiune specială din Programul comunitar PROSPER și tot lor le mulțumesc pentru discuția deschisă și onestă de azi legată de modul în care, ca viitor Primar, pot să găsesc și să aplic măsurile precise de care au nevoie.  Vă mulțumesc, râmniceni cu inimă mare!„, a scris Florescu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *