Politica

Ungureanu este noul președinte al organizației UNPR Râmnicu Sărat

După retragerea oficială a deputatului Titi Holban de la șefia organizației municipale a UNPR, candidatul pentru funcția de primar al Râmnicului, medicul ATI Ungureanu Gheorghiță a fost numit de membrii BPP președinte al organizației UNPR Râmnicu Sărat. Cu această ocazie, Ungureanu a transmis și un comunicat de presă prin care asigură râmnicenii de toată deschiderea echipei sale către rezolvarea problemelor râmnicenilor;

„Stimati ramniceni,

Sunt dr. Ungureanu Gheorhita ( sef sectieATI in spitalul municipal Rm.Sarat ) si ma prezint in fata dumneavoastra pentru a va informa ca incepand cu data de 20 martie 2016, am fost investit in sedinta BPP al organizatiei municipale a UNPR Rm.Sarat , sa preiau functia de presedinte interimar al acestei organizatii , functie ramasa vacanta ca urmare a deciziei personale a domnului Titi Holban de a se retrage din conducerea acestei organizatii . Mentionez ca domnul Titi Holban ramane in continuare un mebru activ al UNPR Rm.Sarat.

In calitate de presedinte al organizatiei municipale UNPR Rm. Sarat o sa continui politicile acestui partid privind atasamentul fata de valorile nationale , dialogul social consistent ,corect si permanent si o administratie eficienta si dedicata cetateanului . 

Avand in vedere ca am fost desemnat sa reprezint UNPR Rm.Sarat in alegerile locale din acest an pentru functia de primar al municipiului , doresc sa multumesc pe aceasta cale BPP pentru increderea acordata sa ii asigur ca voi face tot ceea ce tine de mine sa ii reprezint cu onoare si sa-mi pun toate energiile in slujba oamenilor pe care o sa ii reprezint, asa cum am facut pe parcursul intregii mele cariere profesionale … stiu ce inseamna munca și respectul fata de semeni , am luptat mereu sa ofer omenilor de langa mine incredere si respect, iar asta m-a ajutat sa progresez in profesie. 

CITEȘTE ȘI: Candidat pentru funcția de primar huiduit de cetățenii unui cartier din Râmnic

Sunt un om care prin natura profesiei mele am fost dedicat oamenilor si cunosc faptul ca orice constructie sociala se dezvolta cu oameni si pentru oameni.

Impreuna cu BPP al UNPR vom finaliza si va vom aduce la cunostinta programul de campanie si lista de candidati pentru CL municipal …imi doresc sa facem o echipa competitiva , cu oameni care cunosc adevaratele probleme ale ramnicenilor , cunoscuti de catre acestia si care doresc sa se implice in rezolvarea problemelor cetatenilor orasului nostru.

Ma bazez foarte mult pe capacitatea si discernamantul ramnicenilor de a alege intre promisiunile neonorate si de cele mai multe ori nefondate si faptele care ne reprezinta ce pot fi o garantie a unei administratii corecte si oneste in folosul ramnicenilor. 

ALEGEREA ESTE A TA!

Va multumesc!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *