Sport

Profesorul de judo Stoian George a organizat la Râmnicu Sărat o competiție la care au luat parte 100 de judokani

În data de 29 aprilie 2023, un parteneriat între Federația Română de Judo, Asociația Județeană de Judo Buzău, Palatul Copiilor Buzau și alte Cluburi de Judo din țară, au adus pe tatami la Râmnicu Sărat, sub atenta îndrumare dar și organizare a domnului profesor Stoian George , aproximativ 100 de judokani, în cadrul Cupei ,,THE LITTLE JUDOKA KIDS”!

Mai mici sau mai mari, entuziasmați de emoția competiției, aceștia au fost susținuți de către părinți, profesori, antrenori și oficialitățile orașului nostru, cărora le multumim încăodată, pentru implicarea permanentă în viața sportivă a orașului.

,,Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, fericirea de pe chipurile tuturor sportivilor participanți a fost satisfacția deplină a celor ce i-au pregătit și susținut, gândul tuturor, fiind deja, la a doua ediție a acestui minunat eveniment, care s-a dovedit a fi un real succes! Felicit, pe toți cei implicați!,, , au transmis reprezentanții CSM.

One thought on “Profesorul de judo Stoian George a organizat la Râmnicu Sărat o competiție la care au luat parte 100 de judokani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *