AUTOSTRADA A7

PREMIERĂ – Primul accident grav produs pe viitoarea autostradă Ploiești – Buzău

Nici nu au început bine să construiască autostrada care va lega Ploieștiul de Buzău că s-a și produs un prim accident pe acest lot.

Vorbim despre un eveniment înregistrat pe raza comunei prahovene Colceag, pe șantierul viitoarei Autostrăzi A7, tronsonul Ploiești-Buzău.

„La data de 08 iunie a.c., in jurul orelor 15.30, polițiștii din cadrul Poliției orasului Mizil, au fost sesizați cu privire la faptul ca pe DJ 102N, în afara localității Colceag s-ar fi produs un accident rutier. Din primele date de la fața locului, un bărbat în vârstă de 51 de ani în timp ce conducea o autoutilitară în incinta șantierului din zona unde se desfasoară lucrările de construire a podului care traversează DJ102 N, pentru autostrada Ploiești-Buzău, din afara localității Colceag, la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unui pasager în vârstă de 21 de ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Prahova, într-un comunicat de presă.

Foto cu titlu de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *