NATIONAL

Pentru a-și face curaj la drum, un bărbat a băut motorină și a plecat spre casă, către Brașov. A fost oprit de polițiști

Polițiștii au fost alertați prin SNAU 112 de către o femeie că fratele ei a băut motorină și a plecat de la casa părintească, cu intenția de a ajunge la domiciliul din Brașov.

După gestul extrem, rudele au alertat autoritățile, bărbatul fiind găsit în scurt timp, în Bălțătești, județul Neamț. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

„În ziua de 10 iulie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din județul Brașov, cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 49 de ani ar fi plecat voluntar de la locuința părintească, din localitatea Bălțătești, după ce ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil, având intenția de a se deplasa spre domiciliul din Brașov. Având în vedere atât zona, cât și starea psihică a bărbatului, polițiștii și jandarmii au demarat procedurile de căutare. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit de polițiști, pe raza localității Bălțătești fiind preluat de un echipaj medical”, transmite IPJ Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *