Actualitate

Pleacă la PSD?

În ultima perioadă, tot mai multe zvonuri planează asupra președintelui Consiliului Județean Buzău, liberaul Cristinel Bîgiu. Dacă ar fi să dăm crezare „trompetiștilor”, Bîgiu este ca și plecat din aripa penelistă la PSD Buzău.

Este de notorietate faptul că prietenia dintre Bîgiu și Boșcodeală este trainică, lucru vizibil și în cadrul alianțelor încă existele la nivelul consiliilor de administrație. În clipa de față, Bîgiu este cotat cu șanse slabe la obținerea unui nou mandat în funcția de președinte al CJ, însă pactul cu PSD l-ar putea propulsa din nou în sondaje. Pe de altă parte, președintele CJ Buzău a menținut unită alianța cu PSD la nivelul consiliului local și județean, ignorând astfel directivele venite de la centru.
Analizând minuțios situația de față concluzionăm faptul că plecarea lui Bîgiu la PSD ar agita și mai mult apele în interiorul organizației pesediste. În interiorul organizației PSD județene se dau lupte acerbe pentru ocuparea scaunul anchetatului Boșcodeală, un nou aspirant la această funcție fiind deja prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *