Politica

Decizie interesantă luată de șefii PSD din județul Buzău. Sunt vizate și câteva personaje politice din Râmnic

PSD nu va face alianță cu UNPR la alegerile locale din județul Buzău, fiecare partid urmând să meargă independente pentru Consiliul Județean în campania electorală din această primăvară. Această decizie a fost luată joi, 4 februarie, de pesediștii din fruntea Comitetului Exectiv Județean.

Cele două partide vor merge separat la alegerile pentru Consiliul Județean, însă organizațiile din județ au mână liberă să facă alianțe în plan local pentru primării și consilii locale. O măsură interesantă luată de CEx Județean PSD  vizează politicienii care sunt membrii aceleiași familii. Aceștia nu vor mai merge în tandem pe liste la alegeri. Interdicție la candidatură vor avea și pesediștii care derulează, direct sau prin intermediari, afaceri cu statul în plan local. Dacă ar fi să analizăm declarațiile lui Ciolacu am putea deduce faptul că vorbele lui  sunt cu bătaie lungă.

CITEȘTE ȘI: Se reiau procesele penale pentru politicienii buzoieni

Mai exact, șefii pesediștilor buzoieni vor să îi înlăture din scena politică pe cei din familia Mocanu, aflați într-o alianță de interesese total opusă cu cea a actualei conduceri a PSD Buzău. Această decizie poate avea însă și un efect de bumerang dacă ne gândim la frații Holban (frate și frate) , aflați în aceeași ipostază ca familia Mocanu (tată și fiu). Dacă ar fi să analizăm situația și să dăm crezare bursei zvonurilor din Râmnic, UNPR Râmnicu Sărat l-ar putea arunca în lupta electorală pentru ocuparea funcție de primar al Râmnicului pe Titi Holban, iar PSD-ul pe Viorel Holban, aceștia putând avea statul de contracandidați la viitoarele alegeri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *