Actualitate

Au mințit în dosarele pentru subvențiile la încălzire

Mai multe familii din municipiul Râmnicu Sărat au mințit în declarațiile depuse pentru a primi ajutoare de încălzire. Este cazul a șase persoane care nu și-au declarat corect componența familiei sau a surselor de încălzire pe care le dețin în locuință.

 

Totul a ieșit la iveală după ce angajații Serviciului de Asistență Socială din Râmnic au verificat solicitanții de ajutoare de încălzire a locuințelor. Dintr-un total de 47 de dosare două au fost respinse pentru că respectivele persoane dispuneau și de o altă sursă de încălzire pe lângă cea cu energie electrică. Aceleași anchete sociale au fost făcute și în cazul celor care primesc ajutor pentru încălzirea locuinței cu gaze sau cu lemne.

 CITEȘTE ȘI: În ajutorul copiilor nevoiași

În urma acestor verificări altor patru persoane le-au fost respinse dosarele pe motiv că beneficiarii nu au declarat corect componența familiei. Aceste controale inițiate de Asistența Socială vor continua și pe timpul iernii. Cei care sunt depistați neconform cu legile în vigoare vor fi nevoiți să restituie banii primiți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *