Actualitate

Bărbatul ucis ieri dimineață de tren în gara din Râmnicu Sărat era originar din Grebănu

Marți dimineață, în jurul dimineții, salvatorii și oamenii legii au fost chemați să intervină la un caz petrecut lângă stația CFR din Râmnicu Sărat. Un bărbat de aproximativ 67 de ani a fost lovit mortal de un tren care circula pe relația Mărășești – Buzău.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact despre ce a fost vorba și cum a fost posibil ca trenul să îl lovească. Anchetatorii nu exclud nici varianta suicidului. Pentru că în acest caz există două variante, cea a suicidului și cea a accidentului, iar  martorii care au văzut cele întâmplate s-au împărțit în două tabere. Unii susțin că bătrânul s-ar fi aruncat pur  și simplu în fața locomotivei trenului care venea dinspre Mărășești, iar alții sunt de părere că omul a vrut să traverseze linia de cale ferată printr-un loc neamenajat, moment în care a fost lovit de tren.

CITEȘTE ȘI: Profesoară din Râmnicu Sărat în centrul unui uriaş scandal sexual

Mecanicul de locomotivă susțină că l-a văzut pe bărbat, însă a crezut că acesta va aștepta până când trenul va trece, însă bătrânul s-ar fi așezat pe linie, chiar înainte ca trenul să îl lovească.  Potrivit informațiilor, bătrânul decedat este originar din localitatea buzoiană Grebănu. Traficul feroviar a fost întrerupt în zonă pentru aproximativ o oră, timp în care polițiștii au realizat ancheta la fața locului. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *