Actualitate

Florin Marcu a fost transferat într-un spital-penitenciar

Noi informații apar în cazul bărbatului din Râmnicu Sărat care și-a ucis în după-amiază zilei de 8 mai concubina și cele două fetițe. După o discuție în contradictoriu cu viitoarea soție, Florin Marcu a înjunghiat-o mortal pe Adina și pe cele două fetițe ale sale, încercând ulterior să se sinucidă.

Fiindcă rănile produse prin automutilare îi puneau viața în pericol, medicii râmniceni au decis tot în aceeași seară fatidică să îl trimită de urgență la București cu un elicopter SMURD.
Săptămâna trecută, în presa națională au apărut noi informații referitoare la starea de sănătate a lui Marcu. Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca, locul unde acesta a fost tratat, au decis săptămâna trecută că starea de sănătate a ucigașului îi permite transferarea într-un spital din rețeaua de penitenciare din România. Bărbatul va beneficia în continuare de asistență medicală într-un regim privat de libertate.
După ce autorul oribilei crime își va reveni complet va fi transferat în arestul Poliției Buzău pentru a fi audiat în ancheta începută de polițiștii râmniceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *