Pamflet

Pamfletul lui „Cetățeanu’ Turmentat”. Episodul 2

Niciodată n-am fost mai…hâc!…beat decât azi! Parol, monșer! Cred c-am avut halucinații bahice! Mai rău decât un coșmar! Să vă povestesc de ce:

Tocmai ieșeam de la cârciuma din centru, când ce credeți că am văzut?! Deputatul nostru, liberalul, așa cum îl știam de când eram…hâc!…treaz, era mână în mână cu reprezentanții de frunte ai USL! Taman între ei! M-am frecat la ochi, ba chiar m-am ciupit! Cum se poate ca stimabilul nostru deputat, liberal cu tradiție de familie, să fie cu cei roșii?! Curat coșmar! Nu-mi venea să-mi cred ochilor așa împăienjeniți de băutură cum îi aveam! Drept pentru care mă apropii de dânșii. Bașca halucinațiunilor vizuale, așa cum vă povestesc, ce credeți?! Iată că am avut și halucinațiune auditivă! Se făcea, în mintea mea îmbibată cu alcool, că stimabilu nostru deputat îmi și vorbea: „Astăzi am avut o ieșire în piața Râmnicu Sărat – zona Centru, împreună cu aliații noștri PSD-PC, fapt pentru care am ajuns la următoarea concluzie:  Lumea a fost foarte receptivă- lumea în continuare crede în această alianță, care în continuare reprezintă USL-ul, care lumea în 2012 a avut încredere peste 70% ”.
Abia atunci mi-am dat seama că am avut o halucinațiune vizual-auditivă! Păi ce, neicușorule, așa vorbește deputatul nostru?! Precum Vanghelie care este?! Nu! Așa ceva nu este posibil! Cred că mă las de …hâc!…băutură, monșer! Parol!

 

Declarație Titi Holban AICI

Articolul de față este un pamflet. Orice asemnănare cu personajele din text este fictivă și pur întâmplătoare. Vă rugăm insistent să tratați articolul ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *