Actualitate

Implozie la centrala electrică din Piața Halelor


Un incident mai puțin plăcut s-a petrecut în această după amiază în cartierul Piața Halelor. Punctul de transformare electrică din zonă a cedat datorită unei suprasarcini.

Reprezentanții Electrica ajunși la fața locului au concluzionat faptul că incidentul s-a petrecut datorită utilizării intense a rețelei electrice. Mai exact, din pricina temperaturilor extrem de ridicate din ultima perioadă, aparetele de aer condiționat, frigiderele și alte aparate de putere mare au suprasolicitat rețeaua electrică.

Locuitorii din zonă care au auzit explozia s-au speriat din cauza zgomotului produs în interiorul centralei electrice. Implozia nu s-a soldat cu pagube materiale și nici nu a fost urmată de vreun incendiu. Un reprezentant Electrica a dat asigurări că oamenii nu vor avea de suferită în urma cedării punctului electric. Același reprezentant al firmei furnizoare de electricitate a ținut să precizeze că „deși clădirea în care se află transformatorul se află într-o stare avansată de deteriorare, tehnica din interior este modernă și este gata oricând să protejeze aparatele casnice de o potențială suprasarcina.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, o autoutilitară dotată cu apă și spumă și o echipă mixtă din partea furnizorului de electricitate. Blocurile afectatate de căderea bruscă a punctului electric sunt 5,6,9 și 10.

Video AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *