Actualitate

La mai bine de două luni de la comiterea unei agresiuni asupra unei femei, secretarul primăriei Boldu s-a întors la muncă. Primarul Mărgărit a promis că va face o anchetă internă, însă se pare că a uitat să prezinte rezultatele


La începutul lunii februarie a anului 2015, un caz șocant de agresiune comisă în interiorul unei instituții publice a făcut înconjurul țării, intrigând contribuabilii. În primăria comunei Boldu (județul Buzău), secretarul insituției, Ionel Daniel Purice, a lovit o cetățeancă pe fondul unor discuții în contradictoriu.

Vă reamintim faptul că femeia agresată l-a acuzat pe Purice de o agresiune fizică comisă în incinta primăriei, aceasta depunând chiar și o plângere la poliție. Un reprezentant al RâmnicPress l-a contactat telefonic pe primarul comunei, Marian Mărgărit (PSD) pentru a-i cere un punct de vedere referitor la incidentul comis în instituția condusă de el. Atunci, Mărgărit a catalogat incidentul drept „regretabil” și a afirmat că „nu mai dorește asemenea fapte” în instituția pe care o conduce de 25 de ani. Mai mult, Mărgărit a promis că va ține la curent presa cu privire la rezultatele anchetei desfășurate în interior. La mai bine de 2 luni de la consumarea faptei, nimeni din Primăria Boldu nu a mai suflat o vorbă despre rezultatul așa-zisei anchete interne, motiv pentru care agresorul, Ionel Daniel Purice a revenit la serviciu fără ca cineva să îl întrebe de sănătate. Suntem curioși să aflăm totuși ce măsuri a luat primarul Mărgărit, Comisia de disciplină a Instituției Prefectului, cât și Poliția în urma anchetelor desfășurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *