Actualitate

Titi Holban a scăpat de arest

Deputatul UNPR Titi Holban a scăpat de arestul preventiv în urma votului din Parlament. Colegii din Camera Deputaților a respins ridicarea imunității ex-liberalului râmnicean.

Acesta a susținut azi, în plenul Camerei, faptul că „este nevinovat” și că „nu reprezintă un pericol public, iar cariera sa politică și soarta lui ca om depinde de votul colegilor„. Holban le-a cerut colegilor să analizeze situația „omenește”, sau chiar „dumnezeiește”, spunând totodată că „în locul său putând fii oricare alt demnitar„. Holban a afirmat că „(…) Aveţi încredere că sunt nevinovat, timpul va dovedi că tot ce am spus eu este adevărat, oricare dintre dumneavoastră poate fi în această situaţie. De votul dumneavoastră depind cariera şi soarta mea ca om. Dragi colegi, vă rog din suflet să analizaţi această situaţie omeneşte sau chiar dumnezeiește, aşa cum ne învaţă domnul Hristos, când ne spune «atunci când îţi judeci aproapele pune-te în locul lui şi judecă cum tu ai fi în aceeaşi situaţie»”
Deputatul le-a mai mărturisit colegilor parlamentari faptul că „este un om integru și cinstit” și că „a muncit alături de familia sa, neîncălcând niciodată dispozițiile legale„.    

 

UPDATE:

În plenul Cameri Deputaților s-a înregistrat un număr de 198 de voturi „împotriva solicitării de încuviințare a arestării preventive a deputatului Holban” și doar 96 de voturi „pentru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *