Actualitate

Zilele municipiului Râmnicu Sărat


În perioada 16 – 17 august, municipiul Râmnicu Sărat s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Ca de fiecare an, Consiliul Local Municipal a aprobat suma necesară organizării „Zilelor Municipiului Râmnicu Sărat”.

Cu un buget limitat, administrația locală împreună cu organizatorii legali ai evenimentului au reușit să scoată din amorțeală râmnicenii care au ales să iasă din case prin oferirea de recitaluri muzicale diverse. Evenimentul a demarat sâmbătă seara. Pe scenă au urcat  artiști în plină expansiune precum Mariana și Mihai Călin, râmniceanul Dragoș Anghel și     trupa Provincialii. În prima zi, râmnicenii s-au arâtat mult mai interesați de tonetele amplasate în împrejurul străzii Nicolae Bălcescu. Berea la draft și mititeii au fost la mare căutare printre râmnicenii care au ales să vină în piațeta din fața Primăriei. Comercianții care și-au poziționat cât mai strategic produsele pe tarabă s-au arâtat destul de mulțumiți de încasările din cele două zile de sărbătoare. Seara de duminică a fost condimentată cu recitalurile Mariei Birică și ale îndrăgitului artist buzoian Benone Sinulescu. Evenimentul cel mai așteptat a fost pe departe focul de artificii care a încheiat cele două zile de petrecere. Efectele pirotehnice care au brăzdat cerul senin al Râmnicului au fost asigurate de societatea comercială Tora Serv Com Srl.
Ca la orice altă adunare de oameni, evenimentele mai puțin plăcute nu s-au lăsat prea mult așteptate. Berea consumată peste măsură a luat mințile unor cetățeni de etnie rromă, care au fost implicați într-un conflict spontan. Jandarmii care vegheau asupra siguranței râmnicenilor au intervenit exemplar, aplanând imediat scandalul. Câțiva rromi implicați în ceartă au fost conduși la sediul Jandarmeriei pentru clarificarea situației.

VIDEO SCANDAL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *