Politica

O legendă vie a fotbalului râmnicean vrea să candideze pentru funcția de primar al Râmnicului

După o perioadă îndelungată de activitate în lumea sportului, fostul fotbalist de legendă a Râmnicului, Costică Roșca va intra în politică. Conform unor surse din anturajul dumnealui, Roșca este tot mai aproape să facă pasul spre lumea politică râmniceană.

Contactat telefonic de RâmnicPress pentru a da mai multe informații referitoare la o posibilă candidatură la funcția de primar al municipiului, Roșca a dat de înțeles că este foarte interesat să candideze pentru primar, însă nu știe deocamdată din partea cărei formațiuni politice; „(…) După ce m-am consultat cu mai mulți prieteni și am stabilit o viitoare strategie de abordare a viitoarei campanii electorale pentru locale, sunt decis să intru în politică. Chiar dacă până în prezent am fost contactat de mai multe formațiuni politice pentru a candida, vă spun că deocamdată nu am bătut palma cu nimeni. Vă promit că în cel mai scurt timp voi lua o decizie și o voi face publică.

CITEȘTE ȘI: Un director de Instituție a bătut din senin un angajat

Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor apărute, Costică Roșca ar dori să candideze independent, susținut de o formațiune politică, însă până în prezent acesta nu a semnat cu niciun partid. Costică Roșca este născut pe data de 4 august 1954 și o bună parte din viață și-a  dedicat-o fotbalului. A terminat „Tehnologia Construcției de Mașini” din Iași, însă încă din perioada studenției a jucat fotbal la FC Iași. Ulterior a devenit căpitan și antrenor al formațiilor CSM Râmnicu Sărat și Gloria Buzău, aducând echipelor pe la care a trecut rezultate extraordinare pentru acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *