Politica

Râmniceanca Larisa Ene, candidata PNL pentru Camera Deputaților este încrezătoare în râmniceni

Liberalii râmnicenii au început de mai bine de două săptămâni o campanie electorală bazată pe respect față de râmniceni și pe implicare în identificarea problemelor acestora. Zeci de liberali în frunte cu candidata pentru Camera Deputaților, Larisa Violeta Ene, iau la pas atât municipiul Râmnicu Sărat cât și localitățile limitrofe.

Larisa Ene, cadidatul PNL pentru Camera Deputaților este extrem de încrezătoare în forțele echipei din care face parte și speră că râmnicenii și nu numai le vor acorda toată încrederea: „Am pornit în această campanie încrezători în noi, încrezători în Râmnicu Sărat, încrezători că Buzăul va merge înainte și nu va mai stagna, aș cum o face de 26 de ani. Suntem convinși că vom reuși să aducem o schimbare acasă, să ajutăm comunitatea râmniceană să ducă o viață mai bună, cu demnitate și onoare. cu cinste și modestie. Toate aceste lucruri vor prinde contur după 11 decembrie, când PNL va conduce România, alături de premierul Cioloș, pe un drum mai bun. Țin ca râmnicenii să știe că problemele domniilor lor sunt și problemele noastre, iar împreună vom căuta și găsi o soluție„, a precizat Larisa Ene.

CITEȘTE ȘI: Tunel de 35 de metri plin de luminițe comandat de Consiliul Județean Buzău

Cât despre principala problemă a Râmnicului, locurile de muncă, Larisa Ene a mai declarat că : „Investitorii fug de Râmnicu Sărat și de întreaga zonă a Râmnicului. Asta este realitatea. N-au condiții și nici un mediu prielnic. Iar acest lucru se poate remedia doar printr-o bună colaborare între administrația centrală și cea locală, dar se poate face doar de către oameni competenți. 3 ani și ceva, cât timp PSD a fost la guvernare, Buzăul a pierdut 5500 de locuri de muncă. O spune AJOFM Buzău, nu eu. Cum ar putea să rezolve PSD această problemă a râmnicelor când în 3 ani nu doar că n-au remediat situația, ci au înrăutățit-o? Soluțiile vin din partea liberalilor. De câțiva ani buni am dezvoltat o afacere în domeniul agriculturii și știu cel mai bine ce trebuie făcut pentru a atrage noi investitori”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *