Politica

VIDEO:Râmnicenii mor de foame, iar ONG-urile locale primesc din bani publici peste 50.000 lei; totul cu acordul consilierilor locali

Aleșii locali s-au întâlnit astăzi, la amiază, în ședința de lucru ordinară a Consiliului Local Municipal. De la eveniment a lipsit tânărul consilier independent Marius Negoiță; acesta a fost învoit.

Ședința a durat aproximativ o oră, iar atmosfera a fost una cordială. Pe ordinea de zi, aleșii râmnicenilor au avut de dezbătut 7 proiecte de hotărâre locală, iar aici enumerăm „Proiectul de hotărâre privind aprobarea repartizării finanţărilor nerambursabile ce se vor aloca din fondurile bugetului local al Municipiului Râmnicu Sărat pentru activităţi nonprofit de interes local în anul 2015”. La acest punct, aleșii locali au votat în unanimitate acordarea unei finanțări de 59.600 RON din bugetul public pentru 7 proiecte depuse de ONG-urile din Râmnic și anume; proiectul „Oameni responsabili – oraș curat – câini fericiți” depus de Asociația Câini Fericiți, proiect ce a obținut de la bugetul local 20.000 RON. FORTES, ONG condus de Volodea Mateevici a obținut la rândul său 13.500 RON pentru proiectul „Anul voluntariatului la Râmnicu Sărat”, iar ONG-ul celor de la PSD „Asociția de Tineret Porți Deschise” a reușit să atragă din banii râmnicenilor suma de 6500 RON. Celelalte  4 proiecte însumează aproximativ 19500 RON.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=-kw60ZXiG-M{/youtube}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *