Editorial

Povestea emoționantă a unei familii din Fotin. Sunt 5 suflete iar singurul lor ajutor îl reprezintă fratele mai mare de 26 de ani

În urmă cu câteva zile am primit pe adresa redacției povestea emoționantă a unor copii săraci ai căror părinți au decedat în 2010 respectiv 2011. În urma decesului celor doi părinți  au rămas 5 suflete nevinovate care încearcă să lupte cu lipsurile și greutățile vieții.

Cel mai mic dintre copii are 9 ani, iar ceilalți au împlinit 16, respectiv 17 ani. Unul dintre aceștia, care are 11 ani, a fost dat în plasament pentru că suferă de epilepsie și nu poate fi ținut sub observație de ceilalți membri ai familiei. Toate aceste suflete stau în grija fratelui cel mare de 26 de ani. Cel din urmă este căsătorit și are trei copii. Lipsurile și grija zilei de mâine îi fac pe toți cei aflați în familia Bican să lupte cu toate puterile pentru a supraviețui.

Locuiesc într-o casă sărăcăcioasă în satul Fotin, comuna Râmnicelu. Aceștia au luat legătura cu noi prin intermediul unei rude care speră că astfel, în urma promovării cazului, persoane cu o inimă mare să le întindă o mână de ajutor. De-a lungul timpului RâmnicPress s-a implicat în mai multe cauze umanitare unele având un final fericit iar altele rămănând doar cu promisiuni.

CITEȘTE ȘI: Povestea terifiantă a unui afacerist râmnicean: „Cei care mi-au instrumentat cazul au avut ordin să mă termine”

În continuare vă vom atașa în întregime scrisoarea trimisă pe adresa redacției : „In urma cu 4-5 ani părinții nostri au decedat amândoi mama in 2010 iar tatăl in 2011 in urma lor au rămas 5 suflete de copii nevinovate cu vârste cuprinse între 8ani,16ani,17ani,26ani cel mai mare si mai avem un frate de 11 ani cu probleme de sănătate epilesie iar din cauza banilor si a condițiilor l.am dat la cresa,Fratele cel mai mare de 26ani a devenit si mama si tată celorlalti fratii sa luptat ptr a nu.i lua statul a vrut sa ii tina langa el nu a vrut sa renunte la ei a spus unde manank el o pâine din ea manank si ceilalți frații,o duc foarte greu atât din lipsa banilor cât si a mancari ,îmbrăcăminte cât si locuința Fratele cel mare este căsătorit si el si are 3copii el este singurul care munceste ptr a aduce un ban in casă dar trebuie multe mâncare lemne îmbrăcăminte etc.Traiesc intr-o casa făcută din chirpici din doua camere si un hol mai sa cadă pe ei unde ploua in casă se udă pereți tavanul este o situație foarte grea acolo trăiesc 7-9 persoane în doua camere va rog sa ii ajutati sunt din sat Fotin com Ramnicelu jud buzău familia Bican Ion 0764512830„.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *