Monden

Se întâmplă în jurul tău! Episodul 1: 9 lucruri stupide, însă foarte scumpe de care nu vei avea nevoie niciodată


Începând de astăzi, RâmnicPress îți va îmbogăți garantat bagajul de cunoștințe. Fie că vrei să recunoști, fie că nu, în jurul tău lumea se schimbă, iar lucrurile evoluează rapid.

Pentru a nu rămâne în urmă cu noutățile, echipa RâmnicPress.ro îți va aduce în fiecare vineri rubrica „Se întâmplă în jurul tău!„. Aici vei descoperi lucruri fascinante și totodată interesante despre oameni, lucruri, animale și evoluție. Primul episod de astăzi se numește „9 lucruri stupide, însă foarte scumpe de care nu vei avea nevoie niciodată

1. Pizza „Nino Bellissima„. Această pizza costă aproximativ 4000 de lei și conține patru tipuri de caviar și o specie rară de homar.
2. Cea mai scumpă poșetă din lume costă 3.800.000 dolari. Este realizată din 4517 diamante.
3. Sutienul de 1 milion de dolari. Este căptușit cu aproximativ 750 de grame de aur de 18 K.
4. Mingea de criket de 68.500 dolari. Această banală minge are nu mai puțin de 5728 diamante și un inel de aur de 18 K împrejur.
5. Iphone 5 Black Diamond. Acest banal telefon mobil produs de gigantul american Apple a ajuns să coste peste 16.756.000 dolari. Carcasa telefonului este încrustată cu pietre de opal, rutile, quartz și piatră polișată.
6. Bibelou Hello Kitty. Acest obiect decorativ realizat în întregime din platină cântărește 590 de grame și este acoperit de 7 cristale. Prețul său de listă este de 150.000 dolari.
7. Robotul din platină Guandam. Asemeni bibeloului Hello Kitty prezentat anterior, acest robot poate fi considerat tot un obiect de mobilier, însă prețul său este de 1.300.000 dolari. Este construit în totalitate din platină, cântărește 1400 de grame și are încrustate 11 diamante.
8. Pantalonii Spin Jean by Damien Hirst. Această pereche de pantaloni este creată de celebra firmă Levis. Au fost create doar 8 perechi din această colecție, iar prețul unei singure perechi este de aproximativ 1 miliard de lei vechi.
9. Brățara The Wallis Simpson. Această brățară în formă de panteră este realizată din onyx și estre încrustată cu mai multe diamante. Prețul acestui accesoriu fashion este de 7.000.000 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *