Stiri judetene

Tânăr mort într-un bazin cu apă sărată de la Monteoru

Un tânăr în vârstă de 36 de ani originar din localitatea buzoiană Lipia și-a pierdut viața sâmbătă seara, în timp ce se afla la scăldat într-un bazin cu apă sărată din stațiunea Sărata Monteoru.

Tânărului i s-a făcut rău în apă și în ciuda faptului că a fost rapid scos din bazin de către cei din jur, eforturile medicilor chemați la fața locului au rămas fără ecou. Cel mai probabil tânărul Ștefan Chiricoiu a suferit un atac de cord. Bărbatul se relaxa în apa sărată dintr-un bazin de la Monteoru alături de câțiva prieteni, iar în jurul orelor 19:30 i s-a făcut rău.

CITEȘTE ȘI: Râmnicul se pregătește de „Zilele orașului”

Chiar dacă a fost scos imediat din apă și a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD aflat la fața locului pentru a asigura asistența medicală la Zilele comunei Monteoru, medicii de la Ambulanță sosiți ulterior l-au găsit în stop respirator. Chiar dacă aceștia au încercat să îl resusciteze mai bine de o oră, toate manevrele aplicate au rămas fără rezultat. Prietenii lui Ștefan spun că acesta trecea prin momente grele după ce își pierduse tatăl în urmă cu aproximativ o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *