Actualitate

Detalii halucinante despre oribila crimă petrecută azi-noapte în Râmnic

Scene cutremurătoare petrecute aseară în fața unei fetițe de 12 ani. După o ceartă conjugală, orbit de gelozie, un soț din Râmnicu Sărat și-a ucis cu sânge rece fosta soție. Totul s-a petrecut azi-noapte în Râmnic.

O femeie în vârstă de 46 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost înjunghiată de fostul soț. După o partidă de amor, bărbatul a decis să își omoare soția; la oribila scenă ar fi asistat și fetița lor în vârstă de 12 ani. Cei doi erau despărțiți de câțiva ani și aveau împreună o fetiță. Femeia își găsise pe altcineva cu care se mutase. Fostul soț venise la actuala locuință a femeiei împreună cu fetița care dorea să își vadă mama de sărbători.  

 CITEȘTE ȘI: Povestea halucinantă din spatele odioasei crime petrecute în Râmnic

După ce fostul cuplu au petrecut împreuna, la plecare, femeia s-a întors în camera concubinului, moment în care într-un acces de furie bărbatul a înjunghiat-o pe fosta soție cu un cuțit de bucutărie. Ucigașul locuiește în comuna Podgoria, iar oribila crimă s-a petrecut într-un imobil aflat pe strada Constantin Brâncoveanu. Bărbatul va fi cercetat pentru omor calificat și riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *