Actualitate

Nevoie de locuințe sociale

Numărul persoanelor care nu achită chiriile a scăzut însă totalul râmnicenilor care solicită o locuință socială a crescut . Potrivit unei statistici a administrației locale, oamenii care locuiesc în aceste imobile au devenit mai responsabili și își plătesc la timp dările către Primărie.

Din nefericire numeroasele cereri depuse pentru alocarea unei locuințe sociale rămân nerezolvate pentru că primăria are un număr limitat de imobile disponibile. În actualele locuințe sociale locuiesc peste 70 de familii. Multe dintre acestea nu au niciun venit sigur și deseori rămân cu restanțe la plata chiriei și a utilităților. Raportat la anii trecuți, anul 2015 a fost un an bun din punct de vedere al plăților chiriilor la termen.

CITEȘTE ȘI: Bloc ANL dat în administrarea ADP

Chiriașii din locuințele sociale aflat în fondul locativ public trebuie să achite lunar chirii ce încep de la 15 Ron și pot crește până la puțin peste 40 de lei, asta în funcție de suprafață și zona în care se află locuința. Cei care nu achită datoriile riscă ca în primăvară să fie executați silit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *