Actualitate

Moarte suspectă într-un bloc din cartierul Piața Halelor

Moarte suspectă azi în Cartierul Piața Halelor. Pompierii au fost nevoiți să spargă ușa unui apartament pentru a putea intra. Astăzi, în jurul orelor 12.00 a avut loc o acțiune în forță la blocul 6A din cartierul Piața Halelor după ce locatara apartamentului 16 nu a mai fost văzută de vecini.

Totul s-a întâmplat după ce vecinii nu au mai văzut-o pe vecina lor de 83 de ani. Obișnuiți să se întâlnească cu ea în fiecare dimineață în fața blocului, locatarii blocului au devenit suspicioși după ce aceasta nu a mai ieșit afară. Dacă inițial au sunat la ușa respectivei pentru a afla care este problema, vecinii au venit într-un final la administratorul Asociației de Proprietari 1 din Piața Halelor pentru a cere ajutor. Administratorul a sunat la 112 pentru a anunța incidentul. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, un echipaj SMURD și o ambulanță.

CITEȘTE ȘI: Un elev de 19 ani care învăța la Liceul Teoretic Ștefan cel Mare a murit într-un accident rutier

Pompierii au fost nevoiți să spargă încuietoarea ușii pentru a pătrunde în casă. Din păcate, într-una din camere a fost găsită moartă proprietara apartamentului. Criminaliștii au efectuat primele cercetări la fața locului urmând ca medicul legist să stabilească cauza exactă a decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *