Politica

Co-președintele filialei locale a PNL cere primarului Holban să îl revoce din funcția de director-interimar al ADP pe Gabriel Ștefan Ionică

 

După publicarea în premieră a scandalului iscat în interiorul Administrației Domeniului Public de către directorul-interimar Gabriel Ionică, co-președintele filialei râmnicene a Partidului Național Liberal a transmis un comunicat de presă privitor la acest regretabil incident.

Economistul Iancu Adrian Alin și-a arâtat indignarea vis-a-vis de atitudinea lui Ionică și cere primarului Holban revocarea urgentă din funție a directorului. „În perioada de când domnul Gabriel Ștefan Ionică ocupă funcția de director interimar al Administrației Domeniului Public Râmnicu Sărat, nu a excelat ca manager, în schimb a reușit să se evidențieze atât prin conflicte cu cetățenii municipiului cât și prin neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu. Dovadă stă faptul că, recent o familie care și-a botezat copilul, a instalat un cort pentru a-și primi invitații chiar pe stradă, fără a cere în prealabil autorizație. În această situație, fiind informat, administratorul drumului public nu a întreprins măsurile necesare pentru înlăturara construcției amplasate ilegal. Mai mult de atât, directorul interimar Gabriel Ștefan Ionică a încercat să se impună cu pumnul în cazul unor angajați ai instituției pe care o administrează. Consider că este inadmisibil ca oameni cu un asemenea comportament, precum cel al domnului Gabriel Ștefan Ionică, să ocupe funcții de conducere în administrația publică locală. Din aceste motive, în calitate de co-președinte al Organizației Municipale PNL Râmnicu Sărat, solicit domnului primar revocarea de urgență a acestuia din funcția pe care o deține”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *