Editorial

GHID – Cum să ucizi un om și să scapi nepedepsit – Cazul ,,Râmnicu Sărat,,

Dacă ai accesat linkul articolului pentru că întradevăr ești interesat să comiți o fărădelege, cu siguranță ai probleme și îți recomandăm să te adresezi unui specialist.

Însă, titlul conține un mare adevăr. În România, există nenumărate exemple de persoane care au ucis și au scăpat basma curată.

Este și cazul fostului procuror Ion Radu, care pe data de 30 mai 2023 a accidentat mortal cu autoturismul o femeie în vârstă de 70 de ani, peste care a trecut cu mașina, continuându-și drumul ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Ulterior, în fața camerelor de filmat acesta a declarat că nu a știut ce s-a întâmplat și că ,,a crezut că a lovit un câine,,.

Moral, chiar și un câine dacă l-ai fi lovit, ai fi oprit să vezi fie dacă animalul mai trăiește fie dacă există pagube asupra mașinii.

Însă, nu și în cazul acesta. Fostul procuror, în vârstă de 73 de ani a plecat mai departe iar martorii de la fața locului afirmau, la vremea respectivă, că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, însă nici până în prezent nu știm cum au stat, de fapt, lucrurile.

Am cerut informații suplimentare, însă cei care îl anchetau la vremea respectivă s-au prevalat de dreptul la a nu oferi informații din dosar, fiind o speță în lucru.

Nu au fost date publicității până în prezent un raport al anchetei, întrucât cauza a fost mediatizată atât local cât și național, mai ales că la mijloc era vorba despre un fost magistrat.

În prezent, surse din cadrul anchetei au afirmat că există șanse reale ca dosarul să nu meargă mai departe, astfel încât procurorul Radu Ion, cel care a lovit mortal o femeie și a fugit de la fața locului, să nu primească închisoare.

În final, vă lăsăm un subiect de gândire sau de discuții – Imaginați-vă că în locul fostului procuror era un simplu cetățean. Ce s-ar fi întâmplat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *