Actualitate

NEWS ALERT: Un fost procuror din Râmnicu Sărat a ucis o femeie și a fugit de la fața locului

Un eveniment extrem de grav s-a petrecut astazi, in municipiul Râmnicu Sărat, la intersecția strazii Pieței cu bulevardul Digului.

Conform surselor,  un șofer in vârstă de 72 de ani, fost procuror, retras ulterior din activitate, nu s-ar fi asigurat în momentul în care a vrut să intre pe bulevardul Digului, dinspre strada Pieței,  moment in care a surprins și accidentat mortal o femeie, de 70 de ani.

Imediat după producerea accidentului, fostul procuror Radu Ion ar fi fugit de la fața locului, , spun martorii, fiind ultrior identificat de polițiști si condus la audieri.

Cei care au asistat la intregul eveniment mai spun că femeia s-ar fi angajat în traversarea strazii printr-un loc nepermis, însă aceste aspecte vor fi clarificate în urma verificărilor.

În prezent polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a producerii evenimentului si stabilirea exactă a vinovaților,  mai ales că unii râmniceni spun că la volanul SUV-ului s-ar fi aflat o femeie. Totodată,  martorii mai spun că persoana decedată ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *