Monden

Must-have-uri pentru sezon

Primăvara şi-a intrat în drepturi şi, odată cu ea, magazinele au fost „luate cu asalt” de produse vestimentare care mai de care mai colorate şi mai sofisticate. Înainte de a pleca la shopping pentru a-ţi „updata” garderoba la tendinţele noului sezon, iată ce nu trebuie să îţi lipsească din dulap în această primăvară.

 

Ai stil? Vrei să fii in trend? Una dintre cele mai importante tendinţe ale sezonului îl reprezintă trendul tribal. Fie că ne referim la rochii, pantaloni, bluze, cămăşi sau chiar poşete şi bijuterii, acestea pot avea drept caracteristici inserţii din lemn, motive geometrice, ciucuri sau orice alt element împrumutat din cultura asiatică sau africană. Aşadar, nu le evita, căci în această gamă de produse poţi găsi variantele ideale atât în ceea ce priveşte ţinutele relaxate pentru zi, cât şi pentru seară.

Pantaloni largi pentru orice siluetă sunt alt must-have. Acest tip de pantaloni avantajează orice tip de siluetă, cu o condiţie însă: să ştii cum să-i porţi. Deci, dacă eşti înaltă şi slabă, poţi purta pantaloni largi cu sandale fără toc sau chiar flip-flops, dacă eşti minionă, optează pentru încălţăminte cu platformă care va crea iluzia de alungire a piciorului, iar dacă ai şolduri late, evită pantalonii prea largi, cu talie înaltă. Dacă vrei un look elegant, mixează-i cu o cămaşă fină din mătase, dacă vrei să obţii un look casual, poartă-i cu o vestă şic, scurtă, iar dacă vrei un look sport, atunci un maiou colorat din bumbac sau cu imprimeuri reprezintă cea mai bună alegere.

Fii flower power in acest sezon cald! Cămăşi romantice cu imprimeuri florale Flower-power! Şi în această primăvară, imprimeurile florale se menţin în top, conferind un aer încântător ţinutei vestimentare. Aerul degajat şi boem al unei cămăşi cu imprimeu floral completeză în mod armonios o pereche de jeanşi albi, o fustă amplă sau, de ce nu, o ţinută delicată în tonuri pastelate. Indiferent dacă materialul este imprimat 100% sau conţine doar accente sub formă de broderii colorate sau chiar metalizate, important este ca o astfel de cămaşă să nu-ţi lipsească din garderobă.

Fii rea! Îndrăzneşte să porţi Biker jacket, sexy-casual! Gecile de piele tip biker revin în forţă. Nu doar în combinaţie cu jeanşi şi maiouri, ci pot fi purtate, în egală măsură, cu fuste lungi, ample, pantaloni largi eleganţi, rochii care urmăresc linia corpului şi în multe alte combinaţii vestimentare. Condiţia este ca acestea să păstreze din clasica biker jaket doar croiul. În rest, fantezia nu cunoaşte limite în ceea ce priveşte culorile şi accesorizările.

Pantofi cu toc stiletto sunt cel mai mare plus al anului. „Dă-i unei femei o pereche de pantofi şi va cuceri lumea!”, spunea, cu mulţi ani în urmă, Marilyn Monroe. Nimic nu va schimba pasiunea femeilor pentru pantofi. Aşadar, chiar dacă ai acasă o adevărată colecţie de pantofi, îmbogăţeşte-o, în acest sezon, măcar cu o pereche de pantofi cu toc stiletto, decupaţi sau nu, dar obligatoriu în culori vii (galben-neon, fucsia, turcoaz) sau în metalice. Îi poţi purta cu succes şi la banalii jeanşi, dar şi la o ţinută pretenţioasă pentru seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *