Stiri judetene

Bătut și deposedat de autoturism

În ziua de 26 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, prin S.N.U.A.U. „112” s-a sesizat că un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Cochirleanca ar fi fost victima unei tâlhării, fiindu-i luat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că agresorii indicaţi de către bărbatul respectiv ar fi cunoştinţe ale victimei, aceasta achiziţionând în cursul lunii aprilie a.c. un autoturism de la unul dintre ei, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Buzău.
Incidentul ar fi fost generat de faptul că reclamantul nu şi-ar fi respectat obligaţiile financiare, în sensul că mai datora vânzătorului suma de 600 de lei pentru autovehiculul achiziţionat.
Pentru că nu şi-ar fi primit banii, buzoianul de 41 de ani s-ar fi deplasat împreună cu alte patru persoane la domiciliul cumpărătorului, unde ar fi intrat în curte, fără permisiunea acestuia şi ar fi încercat să pornească autovehiculul.
Ulterior, ar fi hotărât să vândă maşina, fapt pentru care ar fi plecat către municipiul Buzău, maşina achiziţionată de bărbatul din Cochirleanca fiind tractată de autovehiculul cu care se deplasau vânzătorul şi cei patru care îl însoţeau.
Pe drum, unul dintre prietenii vânzătorului – în vârstă de 45 de ani – i-ar fi aplicat bărbatului din Cochirleanca mai multe lovituri, după care toţi ar fi plecat cu cele două autoturisme.
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Judeţean Buzău, unde a rămas internată.
În urma probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus punerea în mişcare a acţiunii penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu faţă de fostul proprietar al maşinii, bărbatul în vârstă de 45 de ani, tot din Buzău şi un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni l-au reţinut pe buzoianul de 45 de ani, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni pentru documentarea tuturor aspectelor cauzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *