Actualitate

Comuna Valea Râmnicului a depășit cu mult alte orașe din țară: Ultimul proiect început vizează racordarea comunei la gaze

Veste extraordinară pentru locuitorii comunei Valea Râmnicului și totodată un exemplu de urmat pentru ceilalți edili din județul Buzău. Primarul localității, Marian Galbenu a reușit „să implementeze o promisiune pentru locuitori și un vis pentru alte comune”: rețea de gaze naturale.

Există orașe și chiar municipii în România unde alimentarea cu gaze încă este o problemă de actualitate, însă nu și la Valea Râmnicului.
Aici, grație implicării totale a aparatului de specialitate al primarului, împreună cu însuși edilul, lucrurile avansează spectaculos și nu rămân la nivel de promisiune, cum se întâmplă deseori.
Conform unei postări a primăriei Valea Râmnicului, lucrările de construcție a rețelei de gaze în comună au demarat: „Iata si momentul mult asteptat!  Inca un vis devenit realitate si anume  acela ca cetatenii satului Oreavul sa beneficieze, asemenea celor din satul Valea Ramnicului, de reteaua de gaze naturale.
Au inceput lucrarile de constructie retea de gaze  in cadrul proiectului” Infiintarea retelei de gaze naturale in satul Oreavul ” avand ca obiectiv 11, 4 Km de retea din care 900 m conducta de aductiune din satul Valea Ramnicului. Valoarea proiectului este 4.000.000 lei si se va desfasura in doua etape . In etapa I se va aduce gazul in sat prin conducte de dimensiuni mai mari si apoi va fi extindere in etapa II in tot satul.
Toate problemele ivite pe parcursul investitiei vor fi rezolvate  de catre proiectant, constructor , diriginte de santier, primarie. Singura persoana autorizata pentru  a furniza informatii despre proiect este primaria prin  Dl primar  Galbenu Marian sau responsabilul de proiect.
Multumim pentru tot!

CITEȘTE ȘI:RECORD de VITEZĂ atins de un râmnicean pe DN2E85, în apropiere de Oreavu
Sa fie intr-un ceas bun!
Este o investitie mult asteptata de cetatenii acestui sat !
PS. Urmeaza RUBLA cu lungimea de 4, 7 Km.
Asteptam predarea amplasamentului.
 Vom reveni cu detalii.”, se arată în postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *